Yhdistys ja yhteystiedot

Tango Alegria on v. 2005 perustettu argentiinalaisen tangon yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja ylläpitää argentiinalaisen tangon harrastusta ja tangokulttuuria Itä-Suomen alueella. Alegría on espanjaa ja tarkoittaa iloa. Tanssiseuramme tavoitteena on, että tanssin harrastaminen on mukavaa ja tuottaa osallistujalle oppimisen iloa ja muita hienoja hetkiä argentiinalaisen tangon parissa. Tango Alegria järjestää tangon ohjausta ja opetusta viikoittaisten tuntien ja ohjattujen vapaaharjoitusten sekä viikonloppukurssien muodossa. Myös milongia eli argentiinalaisen tangon tanssiaisia ja muita tapahtumia järjestetään.

YHTEYSTIEDOT

Argentiinalaista tangoa ja Tango Alegrían toimintaa koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin:

  • Puheenjohtaja: Heikki Valkonen, s-posti: heikki.valkonen”at”sysgen.fi
  • Varapuheenjohtaja: Auvo Sairanen
  • Hallituksen jäsen: Ilmari Hänninen
  • Rahastonhoitaja: Kari Kemppainen, s-posti: kemaxs”at”dnainternet.net, p. +358 500 570438
  • Sihteeri: Anna-Elina Lavaste, s-posti anna-elina.lavaste"at"live.fi

Hallituksen yhteinen sähköpostiosoite on hallitus”at”tangoalegria.fi. KURSSIMAKSUT ja JÄSENMAKSUT ym. voit maksaa käteisellä tai Tango Alegría ry:n pankkitilille FI38 5482 5420 0118 48

JÄSENYYS

Tango Alegrían jäsenenä saat alennusta osallistumismaksuista ja voit esim. maksutta lainata aitoja argentiinalaisia tangolevyjä. Samalla tuet yhdistyksen toimintaa tango-opetuksen ja tangotapahtumien järjestämiseksi. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Tango Alegría ry:n tilille FI38 5482 5420 0118 48. Jäsenmaksu v. 2018 on 20 €. Opiskelijoilta ja työttömiltä vain 10 €. Olet iloisesti tervetullut joukkoomme! Maksaessasi kirjoita viestikenttään koko NIMESI, KOTIPAIKKASI ja SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI (ellei sitä ole niin katuosoite). Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksista osoitteeseen rekisteri"ät"tangoalegria.fi tai yllä mainituille yhdistyksen hallituksen jäsenille tai toimihenkilöille!

EU:n tietosuoja-asetuksen (DGPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

SÄÄNNÖT

Tango Alegría –yhdistyksen säännöt voit lukea tästä: Tango Alegria yhdistyksen säännöt

ENGLISH SUMMARY

The Tango Alegría association was founded in 2005. It’s purpose is to improve argentine tango dancing skills and to develop and maintain argentine tango culture in eastern Finland. Alegría is Spanish and means ‘joy’. Our aim is that practising tango would bring happiness and memorable moments to all. Above are the names and contact information of Tango Alegría board members. Feel free to contact us. You can become a member of Tango Alegría by paying the annual membership fee to the Tango Alegría account FI38 5482 5420 0118 48. The fee is 10 euros for students and unemployed; others 20 euros.

Suosituimmat sivut

Viikkoharjoitukset

Tango Alegrían säännölliset viikkoharjoitukset pidetään maanantai-iltaisin tanssikoulu Hurman salill…

Viikonloppukurssit

Tango Alegría järjestää vuosittain keskimäärin 5 viikonloppukurssia, joiden vetäjiksi kutsutaan maan…

Krouvimilonga

Kevät- ja syyskauden aikana tanssimme kerran kuussa Ullan Krouvissa, Puijonsarventie 27. Krouvimilon…

Ruskatango

English: below

Ruskatango on argentiinalaisen tangon päätapahtuma Itä-Suomessa, Tango Alegrían ja P…