Pasi ja Maria Lauren Kuopiossa 10.-11.2.

10.-11.2. saamme iloksemme tango-opetuksen parhautta, kun toivotut, taitavat ja ihanat Pasi ja Maria Lauren tulevat viikonlopuksi Kuopioon. Tätä ei voi ohittaa!

Kurssi pidetään perinteisesti J&V:nsaleilla, Hermaninaukio 3A, 2,krs, Hilima-sali.

Ilmoittautumiset ENNAKKOON sähköpostilla osoitteeseen kurssit(at)tangoalegria.fi: kerro mihin tasoryhmään osallistut ja onko sinulla pari. Parin voi ilmoittaa samalla viestillä.
Jos olet kiinnostunut saamaan yksityisopetusta Marialta tai Pasilta, laita sähköposti osoitteeseen tangomummo(at)gmail.com. Yksäreihin (30 min) on mahdollisuus lauantaina oppituntien jälkeen praktikan aikana. Yksärit maksetaan opettajille.

OHJELMA:

Lauantai:

10 - 11.30 alkeis-perustaso
11.45 - 13.15 tekniikka, kaikki tasot
ruokatauko
14 -15.30 jatko-keskitaso
15.45 - 17.15 jatko-keskitaso
17.30 - 19.30 praktika-milonga ja yksäreitä (á 30 min)

Sunnuntai:

10.30-12 jatko-keskitaso
12.15 -13.45 alkeis-perustaso
ruokatauko
14.30 - 16 alkeis-perustaso

HINNAT:

Alkeis-perustason tunnit (4) 65 e
Jatko-keskitasoryhmän tunnit (4) 85 e
Molemmat tasot, kaikki tunnit (7) 115 e
Yksittäinen oppitunti 25 e
Praktika/milonga sisältyy kurssiin, erikseen 5 e

 Kurssimaksut voi maksaa käteisellä paikan päällä tai Tango Alegría ry:n pankkitilille FI38 5482 5420 0118 48.

Tietoa Lauréneista niille, jotka eivät heitä vielä tunne:

Pasi ja Maria ovat tanssineet argentiinalaista tangoa vuodesta 2000 ja opettaneet yhdessä vuodesta 2005 kansainvälisesti festivaaleilla ja tangotapahtumissa. Heidät tunnetaan pedagogisesti erittäin taitavina ja lämminhenkisinä opettajina, jotka toimivat myös koreografeina ja DJ:nä. He opettavat argentiinalaisen tangon kaikkia tyylejä: tango salon, tango nuevo, canyengue ja tango escenario. Varsinkin viime vuosina he ovat perehtyneet myös argentiinalaisiin folklore-tansseihin. He hyödyntävät opetuksessaan Aleksandertekniikan liikeanalyysiä ja heihin eniten vaikuttaneen opettajan, Gustavo Naveiran, oppeja. Opettajina he hyödyntävät myös laajaa kokemustaan muistakin tanssin lajeista. 

Pasi ja Maria ovat viettäneet useita pitkiä jaksoja Buenos Airesissa ja vierailevat vuosittain mestariensa luona, jatkaen kehittymistä tangon suurimpien nimien opeissa.

Pasilla on pitkä tausta useista kamppailulajeista ja vuonna 1996 hän edusti Suomea Judossa Atlantan olympialaisissa. Hän myös tanssi lavatansseja 10 vuotta ennen kuin argentiinalainen tango vei mennessään. Maria on tanssinut balettia ja myöhemmin swingiä, salsaa ja muita paritansseja ennen argentiinalaista tangoa.

Pasi opiskeli tangoa alkuun lähinnä suuren Gustavo Naveiran alaisuudessa, mutta muita häneen vaikuttaneita opettajia ovat jo edesmennyt legendaarinen milonguero Carlos Gavito, tango salon mestarit Julio Balmaceda ja Corina De La Rosa, tango nuevon ikoni Chicho Frumboli ja poikkeuksellisen innovatiivinen El Pulpo Esbrez ja Luiza Paes. Myös naispuolisilla maestroilla Noel Strazza, Eugenia Parilla ja Lucia Macer on ollut ollut suuri vaikutus. Hiljattain Pasi on keskittynyt klassiseen tango saloniin vanhojen maestrojen, kuten Carlitos Perez, kanssa.

Maria on viime vuonna valmistunut paritanssien opettajaksi ja hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa argentiinalaiseen tangoon keskittynyt ammattikorkeakoulusta valmistunut opettaja. 

Pasi ja Maria olivat ensimmäisten tango-DJ:den joukossa Suomessa ja ovat olleet inspiraationa ja tukena monille nykyisille DJ:lle. He asuvat Tampereella ja toimivat tangoyhdistyksessä Tango aMoroso sekä työskentelevät yhdessä Arttu Artkosken ja Carina Quirogan kanssa uudessa Fabrica del Tango -tanssikoulussa sekä tehden koreografioita Tango aMoroson show-ryhmälle.

Suosituimmat sivut

Viikkoharjoitukset

Tango Alegrían säännölliset viikkoharjoitukset pidetään maanantai-iltaisin Tanssistudio Hermannialla…

Viikonloppukurssit

Tango Alegría järjestää vuosittain keskimäärin 5 viikonloppukurssia, joiden vetäjiksi kutsutaan maan…

Krouvimilonga

Kevät- ja syyskauden aikana tanssimme kerran kuussa Ullan Krouvissa, Puijonsarventie 27. Krouvimilon…

Ruskatango

Ruskatango on argentiinalaisen tangon päätapahtuma Itä-Suomessa, Tango Alegrían ja Portaanpään opist…